עוגת גבינה טבעונית חלומית בקרם תותים

   תחתית:

  • כוס שבבי קוקוס
  • שתי כפות שבבי קקאו
  • ארבע תמרים
  • חצי כוס אגוזי מלך 

        להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה
        לשטח את התחתית בתבנית בגודל 24 או בתבניות אישיות

 

      גבינה:

  • שתי כוסות קשיו (להשרות כ-6 שעות)
  • ארבע כפות מייפל
  • חצי כוס מים
  • שלוש כפות מיץ לימון
  • כף שמן קוקוס

        לערבב בבלנדר עד למרקם אחיד
        ליצוק את הגבינה על התחתית ולהכניס להקפאה

 

       רוטב:

  •  כוס תותים פרוסים או פירות יער
  •  רבע כוס מיץ תפוזים
  • כף מייפל
  • חצי כפית וניל

    לחתוך את התותים, להשרות אותם בנוזלים כשעתיים במקרר

 

יש להוציא את העוגה מההקפאה כחצי שעה לפני האכילה למקרר,
(אם הכנת את העוגה בתבניות אישיות, -מומלץ להוציא כעשר דקות לפני)

מומלץ לצקת את הרוטב על כל מנה בעת ההגשה