קרקרים קרנצ'ים

  • כוס וחצי זרעי חמניה מושרים כ- 4 שעות
  • 2 כוסות אגוזי מלך מושרים כ- 4 שעות
  • 2 זוקיני גדולים
  • חצי כוס זרעי פשתן זהובים טחונים
  • כף שטוחה מלח
  • רבע כוס מים

 

במעבד מזון ערבבו זרעי חמניה ואגוזים וטחנו עד ליצירת מרקם חולי עם חתיכות קטנות.  
לרוקן לקערה גדולה.

טחנו במעבד מזון  את הזוקיני  לחתיכות קטנות . 
לרוקן לקערה של אגוזי המלך, lvuxh; את הפשתן הטחון, מלח ומים וללוש לבצק.

להשטיח לשכבה אחידה על נייר אפיה או על טפלקס.

במייבש מזון –   הכניסו ל – 8 שעות. הפכו את הקרקרים והמשיכו ליבש עד שהם נהיים קריספים.

בתנור –  הכניסו בחום של 100 מעלות לכשעתיים, היפכו והמשיכו לאפות עד שהם נהיים קריספים.