חטיף גרנולה

2 כוסות זרעי חמניה מושרים כ-5 שעות
4 כפות זרעי צ'יה מושרים כ-5 שעות
כוס גוג'י בריז' מושרים כשעה
כוס צימוקים מושרים כשעה
לסנן הכל ולערבב בקערה גדולה עם
2 כוסות קואקר

רוטב
לערבב בבלנדר
2 כפות דבש או אגבה
כף קינמון
שליש כוס קואקר
7 תמרים
כוס מים
כף חמאת שקדים
כף פולן דבורים
כף אבקת מאקה (אופציה)
חצי כף מאקונה* (אופציה)
חצי כף גווארנה* (אופציה)
כף לוקומה* (אופציה )
לערבב את כל התערובת עם הזרעים ולפרוס על משטח טפלקס בגובה של חצי סנטימטר
ליבש במייבש מזון 15 שעות , להפוך וליבש לעוד 10 שעות

*יתכן כי חלק מסופרפוד אלו עדיין לא זמינים בישראל.
במקרים כאלו אני מזמינה אותם ישירות דרך אתר I-HERB האמריקאי והם מגיעים בתוך 10 ימים.