סלט עדשים עם אגוזי מלך

  • כוס וחצי עדשים ירוקות מבושלות ומסוננות (לאחר שהושרו 4-6 שעות)
  • רבע כוס בצל ירוק חתוך דק (רק החלק הירוק)
  • כוס של ביבי תרד או עלי ביבי
  • חצי כוס של עגבניות שרי חצויות
  • 10 זיתי קלמנטה חתוכים
  • רבע כוס של אגוזי מלך חתוכים
  • 2 כפות שמן זית
  • כף חומץ בלסמי
  • כפית חרדל דיז'ון
  • כפית רוזמרין טרי קצוץ
  • חצי כפית מלח הימליה
  • רבע כפית פלפל שחור טחון

 

– ערבבו בקערה את העדשים, הבצל ירוק, התרד, העגבניות, הזיתים והאגוזים.

– בקערה קטנה נפרדת הכינו את הרוטב וערבבו את השמן זית, חומץ, חרדל, רוזמרין, מלח ופלפל ושפכו מעל הסלט וערבבו ביחד.