קרקרים בסיסיים

  • כוס זרעי חמניה
  • חצי כוס זרעי פשתן
  • וחצי כוס שיבולת שועל
  • פלפל אדום
  • 5 עגבניות לחות מושרות שעתיים
  • 2 כפות שמן זית
  • רבע כפית מלח הימליה

 

להשרות בקערה זרעי חמניה, פשתן ושיבולת שועל לכשעתיים.

לסנן, ולערבב במעבד מזון ביחד עם שאר המרכיבים, עד ליצירת  מרקם אחיד.

במייבש מזון – להשטיח על מגש טפלקס בגובה אחיד ולייבש כ – 8 שעות. להפוך, ולייבש עד שהקרקרים נהיים קריספים.

בתנור – לאפות בחום של 100 מעלות כשעה. להפוך, ולהמשיך עד שהקרקרים נהיים קריספים.