טראפלס שוקולד

מתכון לבסיס הטרפלאס - שמנת מקדמיה

1/2 כוס מקדמיה מושרים כשעתיים
1/4 כוס מים
לערבב בבלנדר למרקם שמנתי ולשאיר בצד

בנתיים ממיסים בבאן מרי -

1/4 כוס חמאת קקאו נא אורגנית מומסת
2 כפות שמן קוקוס אורגני
כפית וניל
4 כפות אגבה

מוסיפים -
1/2 כוס פולי קקאו טחונים
4 כפות תערובת Passionate Heart
מערבלים ידנית עד למרקם אחיד
ולאחר מכן מוסיפים את הקרם שמנת מקדמיה בערבוב עדין

מקפיאים כחצי שעה בתבנית שוקולדים ומגלגלים לטרפלס

ניתן לצפות במעט אבקת קקאו