onlife – מאי 2015

“היום ידוע לכל שצריכה מוגברת או מוגזמת של מוצרי חלב מזיקה לגוף שלנו, שלא ערוך לפרק מוצרים עוגת גבינה ללא גבינהמחלב פרה. לגוף שלנו פשוט אין את האנזים המפרק חלב פרה. בנוסף, אנחנו ערים היום לתהליך שעוברים בעלי החיים כדי להפיק את מוצרי החלב. אני לא בעד קיצוניות, אבל אני כן בעד לשלב ובמקום להביא לשולחן 100% מוצרי חלב בארוחת החג, לדלל ולגוון במנות טבעוניות ובריאות. ידוע כבר שהפחתת מוצרי חלב עוזרת בכל הנוגע לאלרגיות, בעיות נשימה, בעיות עיכול וכדומה. אני בעד חג שיאפשר להכיר את שלל התבואות והביכורים – ירקות, פירות, חיטה ואחרים”.

למתכון המלא

Share Button