חטיף אנרגיה "תותי זהב"

1/2 כוס אגוזי לוז מושרים כשעתיים
3/4 כוס שקדים מושרים כ 6 שעות
1/2 כוס שיבולת שועל
4 תמרים מג׳הול
1/2 כוס גוג׳י ברי׳ס
כפית אבקת וניל
רבע כפית קינמון טחון
1/4 כוס תותי זהב
2 כפות שבבי קקאו

לערבב את אגוזי לוז, שקדים ושיבולת שועל במעבד מזון לתערובת גרגירית
להוסיף את שאר המרכיבים למעבד מזון לקבלת תערובת אחידה
להשטיח בתבנית בגובה של ס״מ וחצי .

לקרר ולחתוך למלבנים.
קרדיט למתכון הנפלא הזה- ג'ולי מוריס

Share Button