ריקוד יער מתוק – פרלין מאקי אסאי

ריקוד יער מתוק – פרלין מעודן של מאקי ואסאי נמס בפה,
מצופה בשוקולד שנותן חוויה של "חלום שהופך למציאות"…

מצרכים:
1/2 כוס חמאת קוקוס
כוס חמאת קקאו פרוסה
2 כפות מייפל
כף מאקי ברי׳ז
כף אסאי

לציפוי:
3/4 כוס חמאת קקאו פרוסה
שליש כוס אבקת קקאו
2 כפות מייפל

אופן הכנה:
פרלין –
להמיס בבן מרי את חמאת הקקאו וחמאת קוקוס
להוסיף את המאקי, האסאי והמייפל ולערבב ידנית לתערובת אחידה
למזוג לתבנית פרילינים מסיליקון ולהקפיא כ 4 שעות

הציפוי –
להמיס בבן מרי את חמאת הקקאו, להוסיף את אבקת הקקאו והמייפל ולערבב ידנית לתערובת אחידה.
להניח את הפרלין בתוך תערובת השוקולד ולהרים בזהירות במזלג ולתת לשוקולד לטפטף.
להניח על נייר אפייה את הפרלינים המצופים ולקרר כחצי שעה.

לסדר את הפרילנים בקופסא סגורה ולשמור במקרר.

בתאבון!

Share Button