שוקולד חי (Raw Chocolate) – אומינה - צום מיצים ומזונות על דלג

שוקולד חי (Raw Chocolate)

שוקלד נחשב ל"מזון האלים". כולם אוהבים שוקולד. הקקאו יוצר שמחה ומעצים את האהבה לחיים.
כאשר אוכלים את פולי הקקאו האמיתיים, אי אפשר לטעות, הלב מיד נפתח והפנים מחייכות. הגוף מקבל את מה שהוא אוהב ואת הטוב ביותר עבורו.
ברגע שתטעמו את הדבר האמיתי, לא תוכלו לחזור לאכול את השוקולדים התעשייתים.

כולנו גדלנו על שוקולדים תעשייתים, העשויים מפולי קקאו קלויים ומעובדים. כואב לראות כיצד משתמשת תעשיית המזון בפולי הקקאו – המזון החי המזין ביותר שקיים – ליצירת מוצרים ללא שום ערכים תזונתיים, ולרוב הרסניים. בתהליך העיבוד התעשייתי הקונבנציונלי, המינרלים והויטמינים הולכים לאיבוד ומאידך, נוספים סוכר מעובד, מוצרי חלב משומרים, חומרים מייצבים, וחומרי טעם על מנת לייצר "טעם של קקאו"….

פולי הקקאו הגולמיים מכילים את תרכובות המינרלים הגבוהות ביותר. הם מהוים מקור עשיר למגנזיום, ברזל, אבץ וויטמין סי, סיבים ואומגה 6.
אבקת הקקאו החי (Raw ), המיוצרת בתהליך כבישה קרה, היא בעלת הערכים הגבוהים ביותר לנוגדי חימצון- יותר מכל מזון אחר הקיים.
נמצא כי פולי הקקאו מגבירים את הורמוני האהבה והשמחה,ומהווים מקור נהדר לאריכות ימים.

הכנת שוקולד גולמי וחי הינה אומנות המתבצעת על טהרת רכיבים טבעיים בלבד. הקקאו משתלב נהדר עם צמחים שונים, אגוזים, פירות וכל "מזוות העל" – סופרפוד. שוקולד המוכן מפולי הקקאו הנאים (Raw ) הנו הדרך הטובה ביותר לספיגת הערכים התזונתיים מ"מזונות העל" והספקתם אל תאי הגוף.
להמתקה טבעית של השוקולד אפשר לנסות – דבש שלא חומם, סירופ מייפל או סירופ יקון (Yacon ), סטיביה או אגבה.
בסרטון הזה אני מדגימה כיצד מכינים שוקולד סופרפוד שהוא שוקולד טעים להפליא ובעיקר – מרפא את הגוף והנפש.

מפולי הקקאו הנאים מומלץ להכין משקאות, שוקולדים, כדורי שוקולד, עוגות, וכל דבר העולה בדמיונכם.
עוד על שוקולדים וממתקים בריאים מקקאו חי באפשרותך לראות כאן.

 

 

פרילין שוקולד חיחטיף באונטיקורס הכנת שוקולד ומתוקים